Derventski list
ИЗДВОЈЕНО Хроника

Једну комшиницу заклао
на спавању, другу повриједио

Горњи Детлак био је јутрос поприште хладнокрвног убиства и покушаја убиства, при чему је једна старија жена заклана на спавању, док је друга повријеђена, а полиција је у рекордном року ухапсила нападача који је сумњао да се његове комшинице баве црном магијом.

Како Дервентски лист незванично сазнаје, због убиства Ружице Тешендић (88) ухапшен је Добро Тешендић (68) који се својевремено лијечио од депресије, док је Ружа Тешендић (74) задобила повреде у предјелу врата које су саниране и она није задржана на болничком лијечењу.

– У раним јутарњим часовима Добро Тешендић је провалио у кућу Ружице Тешендић и заклао је на спавању, али док је лупао на врата Руже Тешендић запазио га је комшија који је позвао полицију, а која је брзом реакцијом спријечила још једно убиство – навео је извор  Дервентског листа близак истрази.

Из Полицијске управе Добој саопштили су да су Полицијски службеници Полицијске станице Дервента данас око 07.20 часова ухапсили лице иницијала Д.Т. из Дервенте, због основа сумње да је у јутарњим часовима ножем нанијело тјелесне повреде својим комшиницама лицима иницијала Р.Т. и Р.Т.

– Једна жена је подлегла повредама, а другој је указана медицинска помоћ у Дому здравља Дервента – саопштили су из Полицијске управе Добој.

Увиђај је још увијек у ток и врше га полицијски службеници Полицијске станице Дервента и Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој а истим руководи дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој.

 

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ИЗ ГЕРОНТОЛОШКОГ ЦЕНТРА
УКРАДЕН ДИО ОПРЕМЕ

Derventski List

ЗИМСКА СЛУЖБА УПУЋЕНА
НА СЕОСКА ПОДРУЧЈА

Derventski List

ДЕРВЕНТСКИ ПРЕДСТАВНИЦИ
БЛИСТАЈУ У “РИТМУ ЕВРОПЕ”

Derventski List