Derventski list
Хроника

Ухапшени Брођанин и Дервенћанин
који су превозили Сиријце

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента јуче су Живиницама, подручје града Дервента, ухапсили Брођанина и Дервенћанина у чијим су аутомобилима приликом контроле затекли по пет држављана Сирије.

Како је саoпштено из Полицијске управе Добој у „Мерцедесу“ којим је управљао Т.С. из Брода и Фолксваген „Венто“ за чијим воланом је био Д.Ј. из Дервента, пронађени су мигранти. Дежурни тужилац је ово кривично дјело окарактерисао као „кријумчарење лица“.

– Истог дана на основу сагласности дежурног тужиоца Тужилаштва БиХ и наредбе Суда БиХ извршен је претрес наведених лица и путничких аутомобила приликом чега су пронађени и одузети предмети који се могу довести у везу са наведеним кривичним дјелом. Лица иницијала Т.С. и Д.Ј. су лишена слободе, док су лица из Сирије предата у даљу надлежност припадницима Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој и саслушани су у просторијама Службе за послове са странцима – Теренска канцеларија Добој – навели су и из Полицијске управе Добој додајући да су ухапшенима одузети аутомобили.

 

 

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ТОМИЋ УХАПШЕН У ЛУПЉАНИЦИ

Derventski List

ТЕШКО ПОВРИЈЕЂЕН НА
ДИОНИЦИ АУТО-ПУТА У ЦРНЧИ

Derventski List

ПОЛУПАНА СТАКЛА
НА ОШ „19. АПРИЛ“ (ФОТО)

Derventski List