Derventski list
ИЗДВОЈЕНО Спорт

Пријаве кандидата за најбоље
спортисте до 6. децембра

Дервентски лист, уз подршку Градске управе, и ове године организује традиционални избор за најбоље спортисте, спортски колектив и најперспективинијег спортисту града у 2021. години, а пријаве кандидата трају до 6. децембра.

Спортски амбасадори Дервенте биће бирани, као и до сада, у пет категорија и то најбољи спортиста у мушкој и женској категорији, најбољи такмичарски резултат и најбољи спортски колектив, као и најперспективнији спортиста.

– Право предлагања кандидата имају сва правна лица, односно спортски клубови, установе, организације и удружења грађана, мјесне заједнице и предузећа, с тим да у категорији за најперспективнијег спортисту горња старосна граница је навршених 16 година (рођени 1. јануара 2005. године и млађи), док у категорији за најбољег спортисту нема старосних ограничења – наводи се у јавном позиву за избор најбољих спортиста.

Предлагач кандидата дужан је да приједлог достави и образложи на прописаном обрасцу, који се преузима у редакцији Дервентског листа, и достави доказе о оствареним резултатима на званичним такмичењима (фотокопије билтена, број учесника по дисциплинама, записници са такмичења и сл). Резултати остварени на незваничним такмичењима неће бити узимани у обзир.

Образац за пријаву доступан је у редакцији Дервентског листа и на интернет страници www.derventskilist.net, а пријаве се предају у редакцију листа или путем електронске поште на адресу derventskilist@gmail.com до понедјељка, 6. децембра 2021. године до 12 часова.

Рангирање кандидата биће обављено на основу Правилника о начину избора најбољих спортиста Дервенте.

Гласање

Гласачки листић биће објављен у Дервентском листу број 2774 и 2775 који из штампе излазе 9. и 16. децембра. Гласачке кутије за убацивање гласачких листића биће постављене у сједишту ЈП „Дервентски листи Радио Дервента“, Спортском центру и згради Градске управе Дервента. Рок за убацивање гласачких листића је од 9. децембра 2021. године у осам часова до 18. децембра 2021. године у 12 часова.

Образац за пријаву кандидата

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ОБУСТАВЉЕН ПРОГРАМ ПРИПРЕМЕ
ПРЕД ШКОЛУ, РАДИОНИЦЕ И ПРОМОЦИЈЕ

Derventski List

ДЕРВЕНЋАНКА ХТЈЕЛА ДА
СКОЧИ СА НОВОГ МОСТА

Derventski List

УСАГЛАШЕНИМ РАДОМ ДО
ЕФИКАСНИЈЕ ИНСПЕКЦИЈЕ

Derventski List