Derventski list
Новости

Дом здравља израдио план
вакцинације за ову седмицу

Планом вакцинације за ову седмицу предвиђена је имунизација против корона вируса вакцинама неколико произвођача, као и бустер дозом, саопштили су из Дома здравља.

– За понедјељак, 29. новембар планирана је вакцинација првом и бустер дозом „Спутњика В“ по принципу отворених врата, док је за сутра предвиђена вакцинација првом и другом дозом вакцине „Астра Зенека“ без претходне најаве. Заказивање термина није потребно ни за прву и бустер дозу руске вакцине „Спутњик В“ – навели су из Дома здравља.

За сриједу је планирана вакцинација другом дозом „Фајзер/БиоНТек“ вакцине у заказаним терминима, док је у четвртак предвиђена вакцинација другом дозом „Спутњик В“ у заказаним терминима, као и првом дозом „Фајзер/БиоНТек“ вакцине, такође у заказаним терминима. У четвртак је планирана и вакцинација првом, другом и бустер дозом вакцине „Синофарм“ без претходног заказивања термина.

У петак је планирана вакцинација, по систему отворених врата за прву, другу и бустер дозу вакцине „ Синофарм“, као и вакцинација првом дозом вакцине „Фајзер/БиоНТек“ у заказаним терминима.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

Изградња Ватрогасног дома
стигла до финалне фазе

Derventski List

ДРУЖИЛИ СЕ
БИВШИ ПРОСВЈЕТАРИ

Derventski List

УГОСТИТЕЉИ МОГУ ДА
РАДЕ ДО 23 ЧАСА

Derventski List