Derventski list
ИЗДВОЈЕНО Спорт

„Корт маркeти“ побједници
„Дервента Нектар футсал“ турнира

Екипа „Корт маркети“ побједник је овогодишњег, јубиларног 20. издања „Дервента Нектар футсал“, а завршница турнира синоћ је у Спортској дворани окупила око 2.000 гледалаца.

Међу кадетима екипа „Сим Бау“ сигурном игром савладала је екипу „Роштиљница Палма“ из Прњавора, док је у финалном мечу ветерана екипа „Футсал Доборовци“ из Грачанице надиграла „Сп. удружење Дринић“ и заслужено освојила пехар.

Међу сениорима, први полуфинални пар био је прошлогодишњи побједник „Дворац Бејићи“ и „Корт маркети“ . Од самог почетка утакмице „Корт маркети“ наметнули су свој темпо и свој стил игре и није дозволили противнику нимало шанси за позитиван исход.

У категорији предпионира, екипа из Бановића „Ускотрал“, послије пенала савладала је дервентски „МБ Моторс“, за које су наступали играчи „Текстилца“.

Други полуфинални меч између „Но.1 паркети Новска“ и „Бања Мљечаница“ донио је врхунски футсал са мноштво преокрета, погођених пречки и промашених шанси.  Одлуку о побједнику донијели су пенали и то у корист „Бање Мљечанице“.

Пенали су одлучили побједника и међу пионирима, гдје су се вјештијим у извођењу слободних удараца показали Бијељинци „Офк Зенит“.

Финале јуниора је сигурном игром ријешила екипа „Пријеко Брдо“ из Грачанице и заслужено славила над саставом из Бановића.

Врхунац вечери био је финални сусрет сениора у којем су „Корт маркети“ савладали „Бању Мљечаницу“ резултатом 5:3 освојивши пехар и награду од 10.000 КМ.

Најбољи појединци

НАЈБОЉИ ИГРАЧ: Срђан Иванковић (Корт маркети)

НАЈБОЉИ СТРИЈЕЛАЦ: Горан Закарић (Корт маркети)

НАЈБОЉИ ГОЛМАН: Дарко Милановић (Корт маркети)

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

ДО 16 ЧАСОВА
ГЛАСАЛО 10.429 БИРАЧА

Derventski List

ЋАНА, ВАТРОМЕТ И
КУВАНО ВИНО НА ТРГУ

Derventski List

Прегршт медаља са
Отвореног првенства РС

Derventski List