Derventski list
Друштво РС-РЕГИЈА

Идућих дана хладно
са повременим снијегом

У Републици Српској ће идућих дана бити претежно облачно и веома хладно са повременим снијегом, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ујутро и током дана биће хладно, уз снијег углавном на истоку и централним крајевима, а повремено и на сјеверу. На југу ће бити углавном суво, сунчано и вјетровито. Увече и током ноћи очекује се престанак падавина.

Минимална температура ваздуха биће од минус пет до два степена, на југу до шест, у вишим предјелима од минус седам, а максимална од минус два до три, на југу до девет степени, а у вишим предјелима од минус четири степена Целзијусова.

У сриједу, 12. јануара, јутро ће бити претежно облачно, суво и веома хладно са мразем, на југу ведро. Од сјевера ка централним крајевима доћи ће до постепеног разведравања, па ће током дана бити сунчаних периода. Облачније може остати на истоку, док ће током вечери бити ведро у већини крајева и хладно.

У четвртак, 13. јануара, ујутро ће бити ведро са умјереним до јаким мразом и веома хладно, у источним предјелима претежно облачно, око ријека и по котлинама је могућа магла. Током биће дана са сунчаним периодима, уз промјенљиву облачност, и хладно. Увече и током ноћи доћи ће до наоблачења са сјевероистока које ће донијети снијег у централним и источним крајевима.

У петак, 14. јануара, јутро ће бити облачно и хладно, са слабим снијегом у централним и источим крајевима, на југу ведро. Послијеподне се очекује престанак падавина и разведравање од сјевера ка централним крајевима.

(РТРС)

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

Министарство просвјете
наградило рад Гордане Симић

Derventski List

Хоби прерастао у бизнис

Derventski List

Ратарима подстицај за
капиталне инвестиције

Derventski List