Derventski list
Хроника

Ухапшен разбојник из Оџака
због пљачке кладионице и повреде раднице

Полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој и Полицијске станице Дервента јуче су ухапсили А. Х. из Оџака за којег постоји основ сумње да је 9. јануара у спортској кладионици радници на веома бруталан и насилан начин нанио тешке тјелесне повреде и притом опљачкао кладионицу.

– Полицијски службеници су 11. јануара, послије дводневног преданог рада, предузимајући низ оперативно -тактичких и истражних мјера и радњи идентификовали лице иницијала А.Х. из Оџака.       На основу наредбе Општинског суда Орашје и уз сарадњу са полицијским службеницима Полицијске управе Оџак претресене су двије локације у Оџаку које користи наведено лице, приликом чега је пронађен и одузет гасни пиштољ које је наведено лице користило током извршења кривичног дјела и други предмети који могу да послуже као доказ у кривичном поступку – навели су из Полицијске управе Добој додајући да је А.Х. након криминалистичке обраде уз извјештај о извршеном кривичном дјелу „разбојништво“  предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој.

– У току је рад на идентификовању и проналаску другог лица које је учествовало у извршењу наведеног кривичног дјела – додали су из управе.

Према незваничним информацијама ухапшен је Аднан Хасанбашић (25).

 

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

Током викенда појачане
саобраћајне контроле

Derventski List

МИГРАНТИ ОПЉАЧКАЛИ
ПУТНИКЕ, ПА ЗАУСТАВИЛИ ВОЗ

Derventski List

ДЕРВЕНЋАНИН ПОГИНУО У
СУДАРУ СА ЂАЧКИМ КОМБИЈЕМ

Derventski List