Derventski list
Хроника

Лажно пријавио крађу
2.400 КМ из „Аудија“

Полицијски службеници Полицијске станице Дервенте утврдили су да је Ђ. М. из Дервенте лажно пријаваио да му је из „Аудија“ украдено 2.400 КМ.

– Полицији је јуче пријављено да је из незакључаног путничког аутомобила марке „Ауди“ отуђен новац у износу од око 2.400 КМ. Поступајући по наведеној пријави полицијски службеници су утврдили да је лице иницијала Ђ.М. из Дервенте лажно пријавило кривично дјело. О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да наведено има обиљежје кривичног дјела „лажно пријављивање кривичног дјела“ – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Полиција је јуче у Дервенти приликом контроле путничког аутомобила „Пежо“ у Книнској улици код возача П.М. из Шамца пронашла дуванске производе без потребне документације.

– На основу наредбе Суда БиХ извршен је претрес наведеног путничког аутомобила приликом чега је пронађено и одузето 48 врећица у којима се налазио резани дуван тежине од по 250 грама и 20 врећица у којима се налазио резани дуван тежине од по 500 грама. О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Тужилаштва БиХ који се изјаснио да наведено има обиљежје кривичног дјела „недозвољен промет акцизних производа“ – навели су из добојске Полицијске управе.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

У Дервенти пао бјегунац
са црвене потјернице

Derventski List

Од Дервенћанина
одузети „трептачи“

Derventski List

УКРАЛИ ОВЦУ, ПА ЈЕ
ИСПЕКЛИ ТОКОМ НОЋИ

Derventski List