Derventski list
Новости РС-РЕГИЈА

Почела регистрација младих
за једнократну помоћ од 100 КМ

Регистрација за једнократну новчану помоћ младима у висини 100 КМ почела је 5. јула, а исплата ће бити обављана сукцесицно по запримању пријава, саопштено је из Министарства финансија Републике Српске.

– Сутра, 5. јула 2022. године почиње онлајн регистрација за једнократну новчану помоћ младима у висини 100 КМ с циљем побољшања материјалног положаја младих у Републици Српској и ублажавања посљедица дјеловања инфлације. Средства за исплату су обезбјеђена Ребалансом буџета за 2022. годину – навели су из министарства-

Једнократну новчану помоћ пријавом на апликацију https://inp.vladars.net/ могу да остваре млади са пребивалиштем у Републици Српској или Брчко Дистрикту са држављанством БиХ/Републике Српске, рођени од 1. јула 1993. до 1. јула 2006. године.

Приликом подношења пријаве у апликацију је потребно унијети личне податке: име и презиме, матични број, број текућег рачуна, назив банке у којој је рачун, те означити мјесто пребивалишта. Подаци ће бити третирани у складу са Законом о заштити личних података, те као такви неће бити кориштени у друге сврхе.

 

 

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

СОЧАНИЦА ПОПРИШТЕ
ПОЉОПРИВРЕДЕ, СПОРТА И МУЗИКЕ

Derventski List

ДИО ИНДУСТРИЈСКЕ
ЗОНE БЕЗ СТРУЈЕ

Derventski List

Једна особа преминула,
четири заражене

Derventski List