Derventski list
Друштво РС-РЕГИЈА

Повољнији одмор у
Српској до краја октобра

Туристички ваучери за одмор у Републици Српској, на које имају право сви пунољетни грађани са пребивалиштем у Српској и Брчко Дистрикту, могу се искористити на некој од 19 локација од 1. јула до краја октобра.

Ваучер од 100 КМ могуће је искористити искључиво изван мјеста пребивалишта корисника ваучера може га користити само лице на чије име гласи. Ваучером се им може плаћати само услуга смјештаја која укључује ноћење са доручком.

– Један корисник може искористити туристички ваучер за плаћање трошкова услуге смјештаја у минималном трајању од два ноћења заредом, док два корисника могу искористити туристичке ваучере за плаћање трошкова услуге смјештаја у минималном трајању од три ноћења заредом – навели су из Туристичке организације Српске.

Из ове организације објавили су и листу туристичких објеката у којима се ваучери могу искористити, а на којој је хотел „Сан“ у Лакташима, етно – село „Станишићи“ у Бијељини, те хотели „Леонида“ и „Пирг“ Бијељина, Бања „Кулаши“ Прњавор, хотели „Кардиал“, „Србија“ и „Хајдучке воде“ у Теслићу, као и Бања „Врућица“ и етно – село „Усора“ у овој општини. На листи је и „Анин двор“ у Шековићима, хотел „Парк“ у Добоју, хотел „Форест“ Пале, терме „Озрен“ Петрово, хотел „Дамис“ Пале, као и хотел „Централ Парк“ у Требињу. Ваучери се могу искористити и у хотелима „Рајска долина“, „Термаг“ и „Лавина“ на Јахорини.

Пријава

Како би добили ваучер, грађани се обраћају директно угоститељу или туристичкој агенцији који учествују у пројекту, а који даље путем јединствене електронске апликације Министарству трговине и туризма РС подносе пријаву за ваучер.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

Малишани појали о Светом Сави

Derventski List

Ђаци у нову – стару школу
неће прије јесени 2023.

Derventski List

„Конференција беба“ вечерас на тргу

Derventski List