Derventski list
Хроника

Ухапшен осумњичени
за серију крађа

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента ухапсили су Е.М. из Дервенте због основа сумње да је из куће суграђанина украо торбицу са личним документима и новцем, али због сумње да је одговоран за серију крађа.

За пријављено лице постоји основ сумње да је ноћ прије хапшења, односно у недјељу, 11. септембра из куће лица иницијала Е.Г. из Дервенте отуђило торбицу у којој су се налазили лични документи и новац. Отуђени предмети су пронађени и биће враћени власнику.

– Поступајући по наведеном полицијски службеници Полицијске станице Дервента дошли су до сазнања да се наведено лице може довести у везу и са серијом других кривичних дјела, односно крађом алата, моторне пиле, косачице, брусилице, електро-мотора и слично – саопштено је из Полицијске управе Добој.

На основу наредбе Основног суда Дервента, 13. септембра претресна је кућа коју Е.М. приликом чега су пронађени и одузети предмети који највјероватније потичу из извршења више кривичних дјела.

По комплетирању предмета надлежном Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен Извјештај о извршеним кривичним дјелима.

СЛИЧНИ АРТИКЛИ

Проваљено
у двије куће

Derventski List

ДЕРВЕНЋАНИН СИНОЋ
ПОГИНУО У САОБРАЋАЈКИ

Derventski List

Лажно пријавио крађу
2.400 КМ из „Аудија“

Derventski List