ЗанимљивостиМагазин

НАПИШИ ПИСМО И ОСВОЈИ КУЋУ У КАНАДИ

Канађанка Ала Вагнер расписала је конкурс за најбоље писмо, а онај коме пође за руком да импресионира ову жену, добиће на поклоној кућу у близини Калгарија у Алберти вриједну око 2,2 милиона КМ.

Осим писма потребно је и на њен рачун уплатити 42 КМ.

Заинтересовани за конкурс требају написати есеј на тему како би пресељење у бајковити дом на језеру промијенило њихов живот. Ако не прикупи довољан број пријава, Канађанка ће од одустати од игре, а такмичарима вратити новац. Такмичење је почело почетком јануара, а Ала планира да траје до априла.

Ако се не прикупи довољан број пријава, конкурс ће бити продужен до љета.

Канађанка која је неуспјешно покушавала да прода луксузну кућу с три спаваће собе на овај потез се одлучила јер жели да се исели због лошег здравственог стања. Ала Вагнер сматра да је њена кућа идеално уточиште за писце и умјетнике, због чега се и одлучила на овакав конкурс.

Есеј треба бити написан на највише једној страници (350 ријечи), а остали услови се могу сазнати на њеној страници на „Фејсбуку“.

http://www.radiosarajevo.ba

Related posts

НА ДАНАШЊИ ДАН РОЂЕН НИКОЛА ТЕСЛА

admin

ЛОТО ГРОЗНИЦА ТРЕСЕ СРПСКУ

admin

УКИНУТА СТОГОДИШЊА ЗАБРАНА ГРУДВАЊА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još