ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Нема кризе за дочек Нове године

Инфлација, судећи према броју већ резервисаних улазница за дочек Нове године у кафићима и ресторанима, неће спријечити Дервенћане да уз музику, трпезу и добро расположење закораче у ново љето.

Цијена „столице“ за „најлуђу ноћ“, додуше, нису се мијењале у односу на прошлу годину, а креће се од 20 до 100 КМ у зависности од мјеста и понуде.

Грађани се, како истичу угоститељи, већ увелико распитују и резервишу мјеста, а као и ранијих година пресудне су цијене, али и понуда хране и пића и забављача.

У свадбеном салону „Премиум“ је већ готово половина мјеста попуњена, а улазница кошта 100 КМ по особи.

– Госте ће забављати Славко Недељковић Бађи, а у цијену улазнице урачуната је вечера, те неограничена конзумација пића. Поредећи са прошлом годином цијеним да је одзив троструко већи, с обзиром да је већ пријављено око 300 људи – казали су и „Премиуму“ додавши да ће празничне дане током децембра и јануара обиљежити и наступи познатих лица са музичке сцене.

– Наступ Баје Малог Книнџе заказан је за 29. децембар, и ово гостовање организујемо већ пету годину. Улазница кошта у распну од 15 и 30 КМ. Дарко Лазић и Надица Адемов наступиће 4. јануара, а резервација износи 20 и 30 КМ – објаснили су у овом свадбеном салону.

Цијена улазнице за прославу „најлуђе ноћи“ у салону „Марко Поло“ износи 100 КМ.

– Гостима ћемо послужити  шведски сто са 25 врста посних и мрсних јела. Ове године за атмосферу ће бити задужен локални бенд „А што не би могло“, а као и ранијих година добра забава је загарантована – казали су из овог салона.

За оне који Нову годину желе да дочекају у неком од кафића, разервације се крећу од 20 марака. За дочек Нове године уз локалног ди – џеја у клубу „Монте Карло“ потребно је издвојити 20 и 30 КМ, а „сезону гостовања“ отварају већ предстојећег викенда.

– Већ у петак, 26. новембра имамо наступ Иване Николић, а 23. и 24. децембар резервисани су за Тамару Милутиновић и ди – џеј Маус Макија. У истом расположењу  настављамо и послије Нове године, па ћемо већ 4. јануара угостити Слобу Радановића за чији наступ је већ резервисано више од пола капацитета – рекли су из овог клуба.

Кафе „Гинис“ за предстојећу празничну сезону припремио је, такође, богат музички реперотар.

–  У новогодишњој ноћи очекујемо добру забаву, а госте ће забављати ди – џеј Сега. Резервација по особи износи 20 КМ, а већ се пријавио велики број заинтересованих. За репризу новогодишње ноћи планиран је наступ Белме Хусеинефендић, а за Бадње вече и прославу православне Нове године за добру атмосферу побринуће се Владан Нешић – кажу у „Гинису“, док је за дочек Нове године у кафани „Грал“ потребно издвојити 30 КМ.

Мотел „Бабино Брдо“, хотел „Бисер“, те ресторан „Еден“ неће организовати дочек Нове године.

– Иако не организујемо дочек, новогодишње понуде имамо једино у смислу резервације смјештаја и за то већ влада велико интересовање. Смјештај у бунгаловима је већ попуњен. Што се тиче соба, пакет са доручком за више особа и ноћења креће се од 229 КМ до 729 КМ – казали су из мотела „Бабино Брдо“.

„Пословна Нова година“

Новогодишње забаве за радне колективе или како се већ усталио назив „пословна Нова година“, постале су готово незаобилазне у већини предузећа, а угоститељи већ од почетка децембра имају термине за ове прославе.

Салон „Марко Поло“ и кафана „Грал“, како су истакли, прихватају ове године организацију и пословне Нове године према броју заинтересованих, а у салону „Премиум“ прослава је планирана 10. децембра. Госте ће у овом салону забављати Иван Кукољ Куки, а резервација по особи износи 60 КМ уз вечеру и неограничену конзумацију пића.

Related posts

Појезна и Доњи Церани
сутра без струје

Derventski List

„Цјеловитост“ Саре Савић плијени сликарским мајсторијама

admin

СРЕДЊОШКОЛЦИ ПРИКУПИЛИ 226 ПРАЗНИЧНИХ ПАКЕТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još