ЗанимљивостиМагазин

НОВА ПРАВИЛА НА ЦРНОГОРСКИМ ПЛАЖАМА

Црна Гора је ове године донијела ново правило о коришћењу плажа које ће обрадовати све госте, а то је да је послије 17 часова коришћење лежаљки и сунцобрана на јавним и другим плажама, сем хотелских, потпуно бесплатно.

То је у Будви рекао директор Јавног предузећа за управљање морским добром Црне Горе Предраг Јелушић и додао да није било „пристојно наплаћивати пуну цијену коришћења плажног мобилијара свакоме ко дође по подне“, преносе Новости.

Осим тога, према новом Правилнику о уређењу купалишта и плажа, а које је усвојено прије два мјесеца, од ове године ће на свакој плажи бити постављена информативна табла о радном времену плаже, која је цијена лежаљке и сунцобрана, квалитету воде који ће се мјерити на сваких седам до десет дана и тип плаже (пет френдли, нудистичка, јавна или хотелска плажа).

Још једна новина на црногорском приморју је да ће, осим јавних и хотелских плажа, у понуди бити и 12 тематских плажа, тако да ће заљубљени парови, млади жељни провода, нудисти или гости с кућним љубимцима имати своје „парче обале“ гдје ће моћи да се опусте.

http://www.rtrs.tv

Related posts

РЕЦЕПТИ МАРИА МАНДИЋА: Медене куглице

admin

РЕЦЕПТИ МАРИА МАНДИЋА: Ловачки уштипак

admin

НАПИШИ ПИСМО И ОСВОЈИ КУЋУ У КАНАДИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još