Избори

Социјалисти задовољни досадашњим током кампање

Градски одбор Социјалистичке партије у Дервенти задовољан је досадашњим током преизборних активности, односно сусретима који су организовани у Горњим Церанима, Црнчи и у градском подручју, а при крају је и организација централне трибине која ће бити одржана у великој сали Центра за културу у недјељу, 25. септембра у 19 часова.

Из информативне службе ГО СП-а навели су да социјалисти оптимистично дочекују изборни дан, те да је интересовање грађана за скупове у сеоском и градском подручју је велико, као и повјерење према кандидатима и понуђеним програмом.

– Мјесни одбор Социјалистичке партије Кленовац – Горњи Церани у сарадњи са Изборним штабом Градског одбора организовао је дружење чланова, симпатизера и мјештана у Горњим Церанима, а предсједник овог одбора Дако Лазаревић казао је да је атмосфера на овом терену побједничка што показује и дружење којем је присуствовало око 150 особа – навели су из СП-а додајући да је носилац листе кандидата СП у изборној јединици четири за Народну скупштину Славен Гојковић и предсједник дервентског одбора СП-а, задовољан одзивом мјештана, који традиционално препознају залагање и допринос социјалиста многим инфраструктурним пројектима на овом подручју.

– Ово нису први избори за нас, а слободно могу рећи да је ово дружење које постаје традиционално на овим просторима. Вјерујем да долазимо с образом, јер увијек смо испуњавали предизборна обећања, и на нама свима је да 2. октобра изађемо масовно на изборе и подржимо политику добра, политику која води бригу о равномјерном развоју градског и сеоског подручја. На овом подручју имамо још много тога да радимо и вјерујем да ћемо заједно успјети у томе – рекао је Гојковић.

Он је позвао окупљене да на изборима подрже заједничке кандидате за Народну скупштину РС у изборној јединици четири, као и кандидате за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

– Такође, потребна је подршка и заједничким кандидатима за предсједника Републике Српске и за српског члана Предсједништва БиХ – истакли су из ове партије.

Присутним у Горњим Церанима обратио се и предсједник Градског одбора НДП-а Зоран Милојевић који је рекао да сви заједнички досадашњи предизборни скупови и активности показују да ће 2. октобра бити велика подршка заједничким кандидатима, који су спој младости и искуства.

Мјесни одбор СП-а Црнча на челу са предсједником Драгутином Нинковићем био је домаћин руководству партије и носиоцу листе за Народну скупштину РС Славену Гојковићу, а из партије су нагласили да је великим одзивом скупу Црнча показала одлучност у подршци социјалистима.

Послије обраћања предсједника Мјесног одбора Драгутина Нинковића, дугогодишњег члана Живка Вукичевића и првог предсједника овог одбора Милорада Бабића, предсједник дервентског СП-а Славен Гојковић поручио је да је убијеђен у подршку из Црнче

– Социјалисти су имали и веома запажене промоције на Сајмишту гдје се сваког четвртак одржавао сусрет и разговор са грађанима – навели су из дервентског одбора СП-а.

Related posts

СП НУДИ РЈЕШЕЊА ЗА КВАЛИТЕТНИЈИ ЖИВОТ

admin

Уз СНСД Република Српска и Дервента наставиће да јачају

admin

Чувајући људе чувамо и Републику Српску

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još