Избори

СП НУДИ РЈЕШЕЊА ЗА КВАЛИТЕТНИЈИ ЖИВОТ

Носилац листе кандидата Социјалистичке партије за одборнике у Скупштини општине Дервента Славен Гојковић изразио је увјерење да ће становници ове локалне заједнице на предстојећим изборима подржати ову странку и њен програм „Ударнички за Дервенту“, с обзиром да се ради о програму који има за циљ квалитетнији живот свих становника.

Гојковић је на промоцији кандидата СП-а, којој је присуствовао и потпредсједник СП-а Срђан Тодоровић истакао да је циљ СП-а у Дервенти освајање четири одборничка мандата.

– Наш изборни биће основа дјеловања свих изабраних представника, као и функционера СП-а, али и будућег начелника општине. Са терена добијамо позитивне коментаре, наше просторије свакодневно посјећује све више грађана што нам даје морал да наставимо истим темпом до најбољих резултата од постојања партије – рекао је Гојковић подсјетивши да начелник Дервенте  већ годинама има подршку СП-а, те је и сада заједнички кандидат за начелника.

Тодоровић је истакао да је СП у Дервенти препознатљив политички фактор који је знатно учествовао у развоју ове локалне заједнице, посебно кроз ресоре којима су управљали кадрови социјалиста.

– Руководство СП даје пуну подршку руководству СП-а у Дервенти, носиоцу листе кандидата за одборнике Славену Гојковићу и свим кандидатима на листи – рекао је Тодоровић.

Он је истакао да енергија коју носи СП и социјални сензибилитет који имају према грађанима, могу да дају још више у наредним годинама.

Related posts

ДНС ДЕРВЕНТА: ОСТАЈЕМО УЗ МИЛОРАДА СИМИЋА

admin

Од понедјељка активан СМС центар за провјеру бирачког мјеста

admin

Социјалисти задовољни досадашњим током кампање

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još