Хроника

Ухапшени због кривотворења новца

Полицијски службеници Полицијске станице Брод јуче су ухапсили Д.С. из Дервенте и С.Г. из Српца због кривотворења новца, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Полицијској станици Брод јуче је пријављено да је оштећено лице из Брода непознатој женској особи у једном трговинском објекту у Броду замијенило 300 евра за конвертибилне марке за које је након краћег времена утврђено да се ради о фалсификованим новчаницама. Одмах по пријави су поступили полицијски службеници Полицијске станице Брод који су утврдили  да се у везу са наведеним може довести лице иницијала Д.С. из Дервенте и лице иницијала С.Г. из Српца.

– Полицијски службеници из Брода и Дервенте су истог дана на основу наредбе Суда БиХ у Дервенти извршили претрес наведених лица, као и возила који су исти користили, приликом чега су пронађене и одузете новчанице у конвертибилним маркама и еврима и мобилни телефон марке „Ајфон” – објаснили су из Полицијске управе.

Послије документовања и комплетирања предмета Тужлаштву БиХ ће против наведених лица бити достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу.

 

Related posts

СТРАВИЧАН СУДАР У МОДРАНУ

admin

Петри Радић од петка се губи сваки траг

admin

ИЗ ГЕРОНТОЛОШКОГ ЦЕНТРА УКРАДЕН ДИО ОПРЕМЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još